Вторник, 11 Юни 2024 14:24

  Училище в природата 2024

  Любим, слънчев юни- месец на децата, на играта и мечтата!

  В просторния парк до хотел „1876“ гр. Априлци премина нашето „Училище в природата“. Учениците от II, III и IV клас волно и безгрижно съчетаха емоция, ловкост, сръчност и умения в състезателните игри, които проведохме.

  С  голямо вълнение децата се включиха в подготовката на „Пикник край реката“. Всички събираха сухи съчки, за да запалим огън, на който препекохме филийки и си направихме вкусни сандвичи.

  Атрактивна бе и играта „Кой ще хване пръв бонбона“ - при даден старт се състезаваха по двойки и съответно печелившите бяха много щастливи. Но, за да няма сърдити и загубилите получиха бонбони.

  Проведохме състезание по народна топка, футбол, федербал, скачане на въже и рисунка на асфалт.

  Емоционалното преживяване от честването на празника на училището ни накара децата да изпишат на пясък - 140 години училище в село Борима.

  Вечерите бяха изпълнени с песни, танци и безброй усмивки, благодарение на уютната обстановка в хотелската част. Топлите усмивки на персонала допринесоха за приятното изкарване и емоционалните преживявания на децата. Храната също беше много вкусна и питателна. Базата и околността са един райски кът, подходящ за такива дейности. Отново бихме дошли тук, за да усетим  природната красотата и вдъхновението на балкана.

  Времето мина неусетно и запечатахме незабравими моменти.

  Веселина Йонкова и Йонета Кръстева

  © 2013 - 2024 Основно училище "Васил Левски" - с. Борима. Всички права запазени.