Четвъртък, 23 Април 2015 09:20

  Спортни прояви

  Спортно-туристическата дейност в ОУ “Васил Левски“ се развива с особен интерес и активност от страна на учениците. Проведоха се редица вътрешно-училищни състезания.

  На 21.04.2015 г. се проведе състезание по тенис на маса за ученици от 2 до 4 клас. Участваха четирима ентусиасти. След оспорвана борба по системата „всеки срещу всеки“ на първо място се класира Ерхан Емилов – 4 клас, втори е Мехмед Толев - 3 клас и трето място зае Искрен Ангелов – 4 клас. И тримата имат по 2 победи и 1 загуба в срещите.

  На 23.04.2015 г. се проведе състезание по тенис на маса за ученици от 5 до 8 клас. Участваха четирима. Най-добре се представи Ценко Цанов, който убедително надигра съперниците си  и зае 1-во място с победи срещу всички съперници. На 2-ро място се класира Митко Борисов, а на 3-то – Марин Петков.

  Същия ден се проведе и състезание по народна топка за ученици от 2 до 4 клас. Участваха 2 отбора с капитани Ерхан Емилов и Искрен Ангелов. Регламентът беше следния: игра до 2 победи над противника. Отборът на Искрен положи усилия и воля, както и тактически умения, и след оспорвана борба спечели победа. За най-добър играч беше обявен Мехмед Толев от 3 клас.

  © 2013 - 2020 Основно училище "Васил Левски" - с. Борима. Всички права запазени.