Вторник, 27 Декември 2022 08:29

  Проектна дейност "Коледна работилница"

  На 20 декември 2022 г. с учениците от I, II и III клас в ОУ „Васил Левски“ – село Борима, се проведе проектна дейност „Коледна работилница“.  Предварително бяха подготвени материалите, с които ще се изработят различни коледни предмети. Учениците се забавляваха изключително много и работиха усърдно.

  Първо се започна с изработването на автентични сурвачки. Всички донесоха материали от вкъщи, за които бяха се потрудили родителите. Всяко дете влагаше своите виждания и умения, за да направи своята сурвачка по-интересна и по-различна от другите. 

  Работата на малките трудолюбиви „джуджета“ продължи с направата на коледни картички. За тях бяха подготвени различни шаблони, които да улеснят работата им. Но и тук някои деца  вложиха творчество и  направиха прекрасни картички. Надпреварваха се на кого по-напред  госпожата да сложи брокат.

  Интерес за учениците представляваше изработването на Коледни венци и свещници, за които им помогна госпожа Николова. Тук проявиха усърдие  част от учениците.

  С всичко излязло от Коледната работилница се подреди изложба, която посетиха директорът, учителите и учениците от прогимназиален етап.

  Направени бяха и много снимки, с които учениците да зарадват своите родители. Накрая имаше  почерпка за малките творци.

  Беше един прекрасен ден, изпълнен с  творчество, ентусиазъм  и много вълнения.

  © 2013 - 2024 Основно училище "Васил Левски" - с. Борима. Всички права запазени.