Сряда, 20 Юни 2018 10:56

  Заключителна изява на групите

  На 15.06.2018г. в салона читалище „Напредък“ с. Борима се състоя заключителната изява на групите по проект „Твоят час“. Тържеството започна с последното представяне на групата по интереси „Опознай България“. Стефка Колева – ръководител на групата беше подготвила изненада за участничките и публиката. С помощта на презентация всички се насладиха на най-добрите и забавни моменти от разнообразната дейност на групата. Своята обич и възхищение пред родината момичетата изказаха чрез подготвения рецитал.

  Темата за България е неотделима част от представянето на групата по интереси „Да танцуваме заедно“ с ръководител Зорница Стоянова. През годината те подготвиха 8 танца и с право си заслужиха възхищението и обичта на публиката. Наслада за окото са не само тяхната игра, но и пъстрите народни носии, закупени със средства по проекта. Те ни припомниха своите джиновски, самодивски и мажоретен танц.

  Групата за обучителни затруднения по български език с ръководител Магдалина Груева показа пред всички своите познания чрез стихчета за правописа на думите и драматизацията „Дядо и ряпа“ в съвременен вариант.

  Изявата  на групата  „Спортуваме за здраве“ включваше  представяне на спортните интереси на участниците. Ръководителят Златин  Костов запозна публиката с историята на античните и съвременните Олимпийски игри.

  В заключителната част г-ца Миткова, директор на ОУ „Васил Левски“ с. Борима, разказа за дейността на проекта и връчи грамоти на всички участници от групите за активно участие в дейностите по проект „Твоят час“.

  Поредният празник, организиран по проекта, донесе много усмивки, възхищение, радост и забавление за всички - публика и участници.

  Прочетена 1562 пъти

  Галерия със снимки

  Още в тази категория: « 24 май

  Проекти

  © 2013 - 2024 Основно училище "Васил Левски" - с. Борима. Всички права запазени.